BÜYÜKŞEHİR'İN KÜÇÜK BAŞKANINDAN TALİMATLAR

Kültür Kurumu İlköğretim Okulu öğrencisi, okul müdürleriyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

23 Nisan 2015 Perşembe 11:08
BÜYÜKŞEHİR'İN KÜÇÜK BAŞKANINDAN TALİMATLAR
Kültür Kurumu İlköğretim Okulu öğrencisi, okul müdürleriyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkanlık makamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in koltuğuna oturan Kültür Kurumu İlköğretim Okulu 5- E sınıfı öğrencisi 11 yaşındaki Şule Demir, daire başkanlarına telefon açarak talimatlar yağdırdı. Temiz bir çevre için ekiplerin ana ve ara arterlerde, cadde ve sokaklarda ek temizlik yapmasını isteyen küçük başkan, okulunun bahçesinin asfaltlanmasını ve eksik cihazların tamamlanmasının talimatını verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de öğrenci ve okulların isteklerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek bu sene 590 tane okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sekmen, “Bu sene büyük bir atraksiyon yaparak semt ve sokaklarda çevre düzenlemesi, güzelleştirmeye gidiyoruz. Kongre Caddesi ve daha çok sayıda caddede, semti elden geçiriyoruz. İlçelerimizde de başladık çevre düzenlemelerine. Mesela Uzundere ilçemizde binalarda dış cephe giydirmesi yapıyoruz.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.