Büyükşehirden yeni yol

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni yaptığı bağlantı yoluyla Çat yolu üzerindeki TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak.

admin
admin
20 Nisan 2017 Perşembe 19:59
Büyükşehirden yeni yol

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara başladı.

35 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda yapılan yolla Çat yolu Yıldızkent’e bağlanacak. Araç sürücüleri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz. Çat yolu TOKİ mevkiinden Yıldızkent ve Yenişehir’e geçmek bir hayli zaman alıyordu. Şimdi yapılan yeni bağlantı yolu ile söz konusu iki mevkiye gidiş ve gelişler daha kısa sürede gerçekleşecek. Başkanımıza söz konusu hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.