BÜYÜKŞEHİR'DEN TEKSTİL KURSU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, farklı sektörlere ara eleman yetiştirmek için kolları sıvadı.

26 Haziran 2014 Perşembe 09:16
BÜYÜKŞEHİR'DEN TEKSTİL KURSU
Bu doğrultuda istihdama yönelik kurslar açan Büyükşehir Belediyesi, sektörlerin sorunlarını tespit edip ihtiyaca göre ara eleman yetiştirmeye başladı. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR'un ortaklığında geliştirilen proje kapsamında Gezici Eğitim Konteyneri, Erzurumlu gençleri 4 haftalık eğitime tabi tuttu.

Kursa başvuran on beş bayan kursiyer, tekstil ve konfeksiyon konusunda teorik ve pratik eğitimden geçirildi. Usta öğretici Hüseyin Gürgen'in nezaretinde seri üretim teknikleri, atölye, hazır giyim, dikiş ve tasarım konularında eğitilen bayan kursiyerler, kendilerine bu imkânı hazırlayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve diğer paydaşlara teşekkür etti. Kursiyerler, "Bize sektörle ilgili eğitim veren hocamıza, Büyükşehir Belediyesi'ne, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ve İŞKUR'a çok teşekkür ediyoruz. Yetkililerimizin hazırladığı bu eğitim sürecinde edindiğimiz bilgi ve uygulama tecrübesiyle küçük ölçekli kendi işlerimizi kurma ya da daha büyük tekstil firmalarında çalışma imkânı elde edeceğimiz için mutluyuz" dediler.

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2014 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.