BÜYÜKŞEHİR’DEN SEL VE TAŞKINLARA ÖNLEM

Erzurum Büyükşehir Belediyesi sel ve taşkınlara yönelik önlemlerini artırıyor.

admin
admin
13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:12
BÜYÜKŞEHİR’DEN SEL VE TAŞKINLARA ÖNLEM
Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerince olası sel ve taşkınlara yönelik başlatılan Tortum Yolu Yağmur suyu Hattı çalışması tamamlandı.
Yarıçapı 50 santimetre olan 2000 metrelik ana hat ile birlikte yarıçapı 30 santimetre olan 60 metre uzunluğunda kılcal toplama hattı yapıldı. Yağmursuyu hattı ile birlikte Erzurum Tortum Yolu ve Şükrü Paşa Mahallesi Şıh Köyü Caddelerinin yüzey sularında birikme, sel ve taşkın problemi de ortadan kaldırıldı. Öte yandan Erzurum İli Aziziye, Yakutiye ve Palandöken İlçeleri Alt Yapı Yapım İşi çalışmaları kapsamında Pelit Meydanı’na 700 metre, İbrahim Polat Caddesi’ne 500 metre, Tortum Yolu’na 2000 metre yağmursuyu hattı, bu hatlara ilave olarak ayrıca 500 metre de kılcal toplama hattı yapıldı.
Vatandaşlar yağış sonrası söz konusu yerlerde su birikintileri nedeniyle selin yaşandığını hatırlatarak, söz konusu çalışmayla problemlerin de giderildiğini ifade etti. Vatandaşlar çalışmadan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.