BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTARLARA BİLGİSAYAR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına masaüstü bilgisayar dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen dağıtım töreninde 80 mahalle muhtarı bilgisayara kavuştu.

19 Mart 2012 Pazartesi 14:16
BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTARLARA BİLGİSAYAR
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yerel idarenin en küçük birimi olan muhtarlıklara yönelik desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda 80 mahalle muhtarlığını bilgisayara kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, bugün de 80 mahallenin muhtarına bilgisayar dağıttı. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Küçükler, Türkiye Mahalle Muhtarları Derneği Erzurum Şube Başkanı Nevzat Tunğa ve 80 mahallenin muhtarı katıldı.
Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, muhtarlıkların, yerel idarenin önemli bir parçasını teşkil ettiğini, muhtarların ise, büyük sorumluluklar yüklendiğini kaydederek, “Muhtarlarımızın mahallelerinde çok daha kaliteli hizmetler sunabilmesi için geçtiğimiz yıllarda bir çalışma başlatmış ve muhtarlarımıza bilgisayar hediye ederek, bilişim teknolojisinin nimetlerinden istifade etmelerini sağlamıştık. Bu çerçevede bugün de, 80 muhtarımıza yine bilgisayar hediye edeceğiz. Böylece Erzurum’daki muhtarlarımızın tamamına bilgisayar dağıtmış olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN MUHTARLIKLARA HİZMET OFİSİ MÜJDESİ…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, mahalle muhtarlarına hizmet bürosu müjdesi de verdi. Erzurum’da birbirine çok yakın mesafede çok sayıda mahalle olduğuna dikkati çeken Başkan Küçükler, “Mahallelerimizin ortak kullanımına sunulacak bir hizmet ofisi kurarak, muhtarlarımızın önemli bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Bu hizmet ofisi sayesinde adı geçen mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımız da, muhtarlığın ilgi alanı içerisine giren işlemlerini çok daha süratli bir biçimde yaptırabilecekler” dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Nevzat Tunğa da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in, göreve geldiği günden bu yana muhtarlıklara özel bir ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek, “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, mahalle muhtarları olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ne zaman bir sıkıntımız olsa, karşımızda Sayın Başkanımızın açık kapısını bulduk” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından bilgisayar dağıtımına geçilirken, ilk bilgisayar Caferiye Mahallesi’nin bayan muhtarı Seliman İncesu’ya hediye edildi. Başkan Küçükler’e teşekkür eden İncesu, “Biz başkanımızdan razıyız, Allah ondan razı olsun. Bizim hep yanımızda oldu, hiç yalnız bırakmadı” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2012 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.