BÜYÜKŞEHİR'DEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Son yılların en yağışlı kış mevsimini geçiren Erzurum’da, Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, kar ve buzdan arındırdığı ana arterlerde bahar temizliğine başladı.

06 Nisan 2012 Cuma 18:02
BÜYÜKŞEHİR'DEN BAHAR TEMİZLİĞİ
Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü çalışma çerçevesinde, Erzurum şehir merkezindeki tüm ana arterler köpüklü suyla yıkanmaya başlandı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte “Bahar Temizliği”ne başladı. Sorumluluk alanında bulunan ana arterleri baştan aşağı yıkayan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, ardından çeşitli çevre düzenlemeleri için seferber olacaklar.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çevre temizliği ile ve bakım hizmetleriyle ilgili olarak, daire başkanlıklarının seferber edildiğini bildirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte Erzurum’daki an arterlerde temizlik çalışmalarına başladıklarını kaydeden Başkan Küçükler, “Erzurum’daki ana caddeler, Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunuyor. Biz de daire başkanlıklarımızın ortak yürüttükleri bir çalışmayla bu caddelerde bahar temizliğine başladık. İtfaiye Daire Başkanlığımız, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımız ve Fen İşleri Daire Başkanlığımız, ekipleriyle birlikte gerekli tüm hazırlıkları yaparak çalışmalara başladılar” dedi.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: ERZURUM’UN HER TÜRLÜ İHTİYACINI DÜŞÜNÜYORUZ
Çevre düzenlemeleri bağlamında, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Erzurum’da bu yıl da hummalı bir çalışma sergileyecekleri bilgisini veren Başkan Küçükler, “Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan ana caddelerdeki çevre düzenleme çalışmalarını büyük ölçüde zaten tamamlamıştık. Bu yaz birbirinden değerli iki rekreasyon projemizi hayata geçireceğiz. Pir Ali Baba Türbesi ve Mevlana Vadisi projesiyle Erzurum’a nefes aldıracağız” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Küçükler, Erzurum’daki anıt mahiyetinde park ve bahçelerde de bir bir dizi bakım ve onarım çalışmasının yapılacağını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Erzurum’un her türlü ihtiyacını düşünüyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.04.2012 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.