Büyükşehir’den 15 bin kişiye aşure ikramı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aşure Günü’nde Erzurumlulara ikramda bulundu.

admin
admin
30 Ağustos 2020 Pazar 13:56
Büyükşehir’den 15 bin kişiye aşure ikramı

Havuzbaşı Kent Meydanı, Yakutiye Kent Meydanı, Forum AVM, Hilalkent ve Dadaşkent olmak üzere 5 noktada kurulan stantta 15 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Aşure ikramında maske ve sosyal mesafe kuralları harfiyen yerine getirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, sonsuz kerem ve lütuf sahibi olan Allah’ın, peygamberlerine bulunduğu her ihsanın Muharrem ayına ve özellikle de Aşure Günü’ne denk geldiğini ifade etti.

Başkan Sekmen, “Muharrem ayı, bizim için ortak bir hüzün ve matem mevsimi olduğu kadar, bir adalet, hikmet, hak ve hakikat sofrasıdır. Muharrem ayımız ve aşuremiz mübarek olsun. Daha böyle nice gün ve gecelere Mevlam hepimizi birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmeyi nasip etsin. Aşure Günü’müz mübarek olsun” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.