BÜYÜKŞEHİR YOL YAPMAK İÇİN ÇETİN ARAZİ VE KIŞLA SAVAŞIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çetin arazi koşulları ve kara rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

admin
admin
18 Ocak 2017 Çarşamba 00:20
BÜYÜKŞEHİR YOL YAPMAK İÇİN ÇETİN ARAZİ VE KIŞLA SAVAŞIYOR
Bölgedeki ulaşım ağının standartlarını yükseltmek için çaba harcayan ekipler, dağ-taş demeden geçit vermeyen sarp kayalıkları aşıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Tortum ilçesi Gökdere, Yazyurdu, Kaleboynu, Cihanlı ve Derinpınar grup yolunda bir yandan güzergah değişimi yaparken, diğer yandan da mevcut yolda yol genişletme, viraj kesme ve rampa düşürülmesi çalışması yapıyor. Ekipler, Erzurum il merkezine 90 kilometre, Tortum ilçe merkezine de 37 kilometre mesafede olan 17 kilometrelik grup yolundaki çalışmalara iklim şartlarının bütün zorluklarına rağmen ara vermiyor. Büyükşehir’in ekipleri, oldukça olumsuz ulaşım şartlarına sahip grup yolunu vatandaşın hizmetine bir an önce sunmak için üstün bir gayret gösteriyor.
Yöre sakinleri, Gökdere, Yazyurdu, Kaleboynu, Cihanlı ve Derinpınar mahalle yollarında çok sıkıntı çektiklerini, özellikle kış aylarında bu sıkıntılarının iyice artığını dile getirerek, “Ulaşım sıkıntımızı çözmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve çalışanlardan Allah razı olsun” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2017 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.