BÜYÜKŞEHIR, YENI YILDIZLARI KEŞFEDIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, bu yıl yoğun ilgi gördü.

03 Ağustos 2014 Pazar 12:59
BÜYÜKŞEHIR, YENI YILDIZLARI KEŞFEDIYOR
Bu sene futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında açılan kurslara bin 497 öğrenci katıldı. Alanında en iyi olan 20 eğitmen ve antrenörün katıldığı spor okullarında en çok rağbet yüzme branşında görüldü. 614 öğrencinin kayıt yaptırdığı bu branşı 355 kursiyerle futbol izledi. 1 yüzme havuzu ve 7 sahada sporun evrensel ruhunda buluşan öğrencilere malzeme yardımında bulunuldu. Kendilerine ücretsiz olarak verilen forma, şort, çanta, şapka ve çorapla spor yapan çocuklar, haftanın 4 günü antrenmanlara katıldı. Ücretsiz servis imkanından da faydalanan yeni yeteneklerin beslenme ihtiyacını da karşılayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor otoritelerinden tam not aldı. Erzurumlu ebeveynler çocuklarına bu imkanı sunan Başkan Sekmen'e şükranlarını sundu.
 
"SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN DESTEKÇISIYIZ"
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yaz Spor Okulları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Başkan Sekmen, "Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'müzün koordinesinde büyük bir titizlik ve özveriyle yürütülen Yaz Spor Okulları'na bu sene rekor bir katılım sağlandı. Bin 497 yavrumuz sporun kardeşlik ruhuyla sevdikleri branşta teorik ve pratik eğitimden geçirildi. Kış ve salon sporlarında çok iyi bir konuma gelmek için sürekli araştırma yapıyoruz.  Sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz" dedi. Yaz Spor Okulları'nın amacına dikkati çeken Sekmen, "Yaz Spor Okulları'nın bir diğer amacı da spor branşlarının altyapısına yeni yıldızları kazandırmaktır. Bu sene yürütülen bu çalışmada gelecek vaat eden öğrencilerin kulüplere kazandırılması için özel bir çalışma yaptık. Böylelikle futbol, yüzme ve diğer branşlarda yüksek başarı gösteren yeni yetenekler keşfedildi" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 03.08.2014 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.