BÜYÜKŞEHİR, PASİNLER’DE SOKAK İFTARI DÜZENLEDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği ‘Sokak İftarı’ programıyla Ramazan ayının bereketini yöre halkıyla paylaşmaya devam ediyor.

05 Temmuz 2015 Pazar 22:36
BÜYÜKŞEHİR, PASİNLER’DE SOKAK İFTARI DÜZENLEDİ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği ‘Sokak İftarı’ programıyla Ramazan ayının bereketini yöre halkıyla paylaşmaya devam ediyor. 

İlçelerde düzenlenen bu sosyal birliktelikler vatandaşlar ve belediye yetkililerini aynı sofrada buluşturuyor. Yine söz konusu buluşmalarda sahnelenen ‘Gelenekten Geleceğe Ramazan Geceleri’ ile de mübarek ayın sosyal ve kültürel yönü ilçe halkına anlatılıyor. Büyükşehir’in hayır sofrası bu kez Pasinler’de kuruldu. Pasinler’de düzenlenen ‘Sokak İftarı’ programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlarla çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi sema gösterisi düzenlendi, hayır sofrasının ardından da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nca hazırlanan Sanat Otobüsü’nde ‘Gelenekten Geleceğe Ramazan Geceleri’ adlı program sahnelendi. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, programda yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin Pasinler’de yaptığı ‘Prestij Caddesi’ ve diğer hizmetlerden ötürü Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. ‘Sokak İftarı’ ve‘Gelenekten Geleceğe Ramazan Geceleri’ programının Büyükşehir Belediyesi’nce tertiplendiğini belirten Sertoğlu, uluslararası organizasyonlarda derece elde eden Pasinlerli Güreşçiler Ahmet ve Murat Ertürk kardeşleri de altınla ödüllendirdi.


Editör

Son Güncelleme: 05.07.2015 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.