BÜYÜKŞEHİR OTOBÜS TERMİNALİ YENİLENDİ

Türkiye’nin en güvenilir, en temiz ve en ferah otobüs terminali olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yenilendi.

admin
admin
27 Mayıs 2016 Cuma 09:24
BÜYÜKŞEHİR OTOBÜS TERMİNALİ YENİLENDİ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yenilendi. Büyükşehir Belediyesi, gerek Erzurum’a gelen gerekse de kentten giden yolcuların Şehirlerarası Otobüs Terminali kampüs alanı içerisinde daha kaliteli ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için yenileme çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından terminal alanı ve çevresi komple yeniden asfaltlanarak 29 bin 650 metrekare alana 4 bin 750 ton bitümlü sıcak karışım asfalt döküldü. Çalışma kapsamında özel araç park alanı genişletildi, altyapısı ve yeni yağmur drenaj kanalları yapıldı. Yolcu indirme peronu ile yolcu bindirme peronu arasına tel çit çekildi. Güvenlik açısından terminalin giriş ve çıkışları tek kapıdan sağlanacak. Terminalde acil çıkış kapıları değiştirilerek modern bir hale getirildi. Yolcu bindirme peronlarında bekleyen vatandaşlar için yeni banklar yerleştirildi. 400 waat çit projektörlü 40 aydınlatma direği yenilendi. Ayrıca terminalde, vatandaşların belediye yetkililerine her an rahatça ulaşabilmesi için zabıta memurları 7/24 daha aktif hale getirildi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.