Büyükşehir ilçelerde altyapı çalışmalarına hız verdi

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarını ara vermeden devam ediyor.

admin
admin
14 Haziran 2017 Çarşamba 01:52
Büyükşehir ilçelerde altyapı çalışmalarına hız verdi

ESKİ’nin ekipleri, Aşkale’nin Dağyurdu, Çat’ın Başköy, Hınıs’ın Tipideresi, Horasan’ın Güzelyayla, İspir’in Değirmendere, Karayazı’nın Yalın Dal mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

ESKİ, ilçeler ve mahallelerde başlattığı altyapı, içme suyu ve kanalizasyon hattı olmayan mahalleleri sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor. Yetkililer, “Yatırım programında yer alan ilçe ve mahallelerimizde içme suyu, şebeke ve kanalizasyon yapımını tüm hızla sürdürüyoruz. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde sürüyor. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in talimatıyla şehrimizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için dört bir yandan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecek altyapıya kavuşturacağız” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.