BÜYÜKŞEHİR, HAYATIN VE SPORUN İÇİNDE

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak.

27 Ekim 2015 Salı 14:59
BÜYÜKŞEHİR, HAYATIN VE SPORUN İÇİNDE
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak. 

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek çözüm odaklı çalışıyor. Özellikle nüfus yoğunluğunun daha çok yaşandığı Palandöken ve Aziziye ilçesindeki spor tutkunlarından gelen talepleri anında işleme koyan Büyükşehir, Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yolunda ‘Bisiklet Yolu’ yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Bisiklet Yolu, yılsonunda tamamlanacak. 3 bin 500 metre uzunluğunda 2 metre 40 santim genişliğinde çift yönlü olarak yapılacak olan Bisiklet Yolu’nun yapımı için söz konusu alana 8 bin 500 metrekare asfalt yol yapılarak, yol kenarlarına sınır ünitesi olarak 7 bin delinatör kullanılacak. Söz konusu çalışmaya, 800 bisiklet yol amblemi, 1500 ofset yol taraması, 2 bin çift yönlü ok çizgileri, 14 çatılı oturma bankı, 100 metrekare parke kilit taşı, 150 metre bordür kullanılacak. Bu arada Bisiklet Yolu’nun bulunduğu alana 450 huş ağacı ve 7 bin çalı grubunun dikimi de yapılacak.

Editör

Son Güncelleme: 27.10.2015 14:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBÜYÜKŞEHİRSpor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.