BÜYÜKŞEHİR BİR YILDA 87 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ WİFİ ERİŞİMİ SUNDU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde vatandaşlara sunduğu ücretsiz internet erişiminden 2016 yılı içerisinde toplam 87 bin 291 kişi yararlandı.

admin
admin
20 Aralık 2016 Salı 23:45
BÜYÜKŞEHİR BİR YILDA 87 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ WİFİ ERİŞİMİ SUNDU
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Havuzbaşı Kent Meydanı, Erzurum Otobüs Terminali, Erzurum Havalimanı ve Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarında başlatılan ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini interaktif ortam ve kitle iletişim araçları vasıtasıyla dile getirdi.
Büyükşehir, mevcut lokasyonlara ek olarak da Atatürk Üniversitesi Kampüsü içerinde yer alan Gençlik Aktivasyon Merkezi’nde de ücretsiz Wİ-Fİ sistemini kurdu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın koordinesinde sürekli teknik alt yapısı güçlendirilen internet erişiminde 4.3 TB download veri kullanımı sağlandı. Yapılan ölçümlerde özellikle gençlerin daha çok ücretsiz internet erişimini kullandığı belirlendi.
Yetkililer, araç ve yaya trafiğinin daha yoğun olduğu bölgelere Wİ-Fİ internet ağının kurulacağını, ücretsiz internet erişiminin il genelinde daha da yaygınlaştırılacağını kaydetti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBÜYÜKŞEHİRWife
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.