BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GECE MESAİSİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Teknik Daire Başkanlarıyla birlikte gece mesaisi yaparak merkez 3 ilçede incelemelerde bulundu.

30 Nisan 2014 Çarşamba 23:42
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GECE MESAİSİ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ekibi gece mesaisine çıktı. Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve Teknik Daire Başkanları, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde cadde cadde, sokak sokak gezerek özellikle imar hususunda gözlemlerde bulunarak, gerekli teknik hususlarda görüş alışverişinde bulundular.

Gece saat 01. 00’a kadar ilçelerde incelemelerde bulunan ekip daha sonra Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’a ziyarette bulunarak çayını içtiler. Erzurum’un özellikle imar hususunda röntgenini çektiklerini belirten Keskin, buz tutmayan asfalttan, bisiklet yollarına, kentleşmeden çok katlı olmayan modern bina projeleriyle Erzurumluların tanışacağını kaydetti. 

Editör

Son Güncelleme: 30.04.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.