BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki ana caddeler modifiye asfaltlama çalışmasına hız verdi.

21 Temmuz 2011 Perşembe 10:09
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Temmuz ayı içerisinde Tebrizkapı Kavşağı'ndan başlayıp, Karskapı ve Libya Caddesi'ne kadarki güzergâhı asfaltlayacak olan Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri, ana caddelerin dışındaki güzergahlarda da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezindeki ana caddelerde başlattıkları asfalt seferberliğinin aralıksız sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Abdurrahmangazi Türbesi'ne giden ana yoldaki asfalt uygulamasının ise sona erdiğini söyledi. Küçükler, Tebrizkapı kavşağından başlayarak Karskapı bölgesi üzerinden Libya Caddesi'ne bağlanan güzergâhı baştan aşağı modifiye asfaltla kaplayacaklarını kaydetti.
Şehrin muhtelif noktalarında ESKİ Genel Müdürlüğü'nce altyapı çalışmalarını aktaran Küçükler, “Çeşitli altyapı çalışmalarının yürütüldüğü bazı semtlerimiz var. Buralardaki altyapı uygulamalarının tamamlanmasıyla birlikte bu bölgelerde de asfalt planlamasına geçilecek” dedi. Çalışmalar yürütülürken öncelik durumuna göre bir planlama yapıldığını anımsatan Küçükler, “Asfaltlama çalışmalarıyla ilgili olarak vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini çok iyi biliyor, yakından takip ediyoruz. Şükrüpaşa ve Sanayi gibi semtlerimiz, yürüttüğümüz asfaltlama programı kapsamında kesinlikle ele alınacak. Şehrimizin dört bir yanında ikamet eden vatandaşlarımıza layık oldukları en kaliteli hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.