BÜYÜK ŞOK YAŞAYAN ANNE VE BABA, SAVCILIKTA İFADE VERDİ

Erzurum’un Oltu ilçesinde saklambaç oynayan iki kardeşten biri saklanmak için girdiği çamaşır makinesinde hayatını kaybetti.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 16:09
BÜYÜK ŞOK YAŞAYAN ANNE VE BABA, SAVCILIKTA İFADE VERDİ
Oltu ilçesine bağlı Yasin Haşimoğlu Mahallesi Konak Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, iki kardeş evde saklambaç oynarken 4 yaşındaki İ.Ö., çamaşır makinesinin içerisine saklandı. Küçük kızın ağabeyi 6 yaşındaki K.Ö., çamaşır makinesini çalıştırınca makine içerisindeki çocuk ağır şekilde yaralandı. Oltu Devlet Hastanesine kaldırılan küçük kız, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra büyük bir şok yaşayan anne ve baba, bugün sabah Oltu Cumhuriyet Savcılığında ifade verdi.

Komşuları annenin üvey olmasına rağmen çocuklara öz annelerinden daha fazla ilgi gösterdiğini belirterek, büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Dayı ise çocukların annelerine karşı büyük sevgileri olduğunu belirterek, büyük bir acı yaşadıklarını söyledi.

Olayla ilgili olarak başlatılan tahkikatın devam ettiği, hayatını kaybeden çocuğun cesedinin ise otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildiği öğrenildi. 

Editör

Son Güncelleme: 16.08.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.