BURSA'DAKİ TEKMAN PALANDÖKEN DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI DESTEK

Bursa'da faaliyet gösteren Erzurum Tekman Palandöken Derneği, engellilere tekerlekli sandalye, yaşlılara ise baston dağıttı.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 11:37
BURSA'DAKİ TEKMAN PALANDÖKEN DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
Erzurum Tekman Palandöken Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, engelli ve yaşlılara destek olmak için tekerlekli sandalye ve baston dağıttı. Erzurum Tekman Palandöken Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurettin Demir, 12 engelli arabası, bir akülü engelli aracı ve 85 adet baston alınarak ihtiyaç sahiplerine verileceğini, şu ana kadar iki yüz tane engelli aracı dağıttıklarını belirtti. Demir, "Dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Derneğimiz uluslararası faaliyet gösteriyor. Dubai'de bulunan temsilcimiz Şerif Yaylacı hocamızın katkılarıyla bu yardımları yapıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Aldığımız araçlardan birini Van'a, iki tanesini Bursa'ya, diğerlerini de Erzurum da ki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Engelli ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 16.08.2014 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.