BÜRO MEMUR-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA KÜÇÜK GETİRİLDİ

Büro Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığında yapılan ikinci olağan kongrede Nesimi Küçük başkanlığa seçildi.

08 Ekim 2013 Salı 12:49
BÜRO MEMUR-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA KÜÇÜK GETİRİLDİ
Büro Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığında yapılan ikinci olağan kongrede eski başkan Ertan Aksoy aday olmazken Nesimi Küçük ve Mustafa Dal başkanlık için yarıştı.

251 oyun kullanıldığı kongrede 167 oyu alan Nesimi Küçük, Erzurum Şube başkanı seçildi.

Erzurum Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erten Aksoy yaptığı açıklamada, "Sendikacılıkta ve sivil toplumda asıl olan sorunu önce yerinde tespit etmek, sonra sorunu yaşayandan bizatihi dinlemek, onun çözüm taleplerini not etmek, yerel bazda ise ilgili kurumlarla, genel bazda ise sendikamız genel merkezi aracılığı ile sorunların çözülmesi yoluna gitmektir. Bu dönem içerisinde Genel Merkezimizce mülkiyet edinme yoluna gidilerek sendikamız genel merkezine bina satın alınmış, binanın bakım onarımı ve yenilenmesi yapılmış bu nedenle halen şubemiz adına gönderilmesi gereken geri dönüşümlerin bir kısmı şubemize gönderilememiştir. Genel merkezimizce 4 ay şubelere para gönderilemeyeceği ancak belirtilen süre sonunda şubelere gönderilemeyen paralar dahil olmak üzere kesinti yapılmadan geri dönüşüm paraların tamamının gönderileceği yazılı olarak şubelere bildiriliştir. Ancak bugüne kadar geri dönüşümün yaklaşık tamamı gönderilememiştir. Buda bizim şubemiz adına yapmamız gereken birçok faaliyetleri, programları ve de projeleri gerçekleştirmemize engel olmuştur." şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.10.2013 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.