BURASI PTT TEKMAN ŞUBESİ

Tekman PTT Müdürlüğü’nde personel yetersizliği nedeniyle vatandaşlar saatlerce işlemlerini yaptırabilmek için kuyrukta bekliyor.

11 Aralık 2012 Salı 12:17
BURASI PTT TEKMAN ŞUBESİ
Yaşlılık maaşı ve çocuk parasının da verildiği bu günlerde Tekman PTT Müdürlüğü’nde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. PTT Müdürlüğü bünyesinde yalnız olarak görev yapan Selami Büyüksu ödemeler sırasında zor anlar yaşıyor.

PTT binasının tamir edilmesi nedeni ile Tekman belediyesi çok amaçlı salonunda hizmet veren PTT ödemelerde tek kişi olmasından dolayı zor anlar yaşarken köyde gelen vatandaşlar ise çoğu zaman işlerini yapamadan köylerine geri dönmek zorunda kaldıklarını belirtiyorlar.

Vatandaşlar, “Burada tek kişi hizmet veriyor. İşlerimizi yapamadığımız için burada kaldık. Eksik personel olunca gişe önlerinde büyük bir yoğunluk oluşuyor. Yetkililerden elaman takviyesi konusunda destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2012 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.