BURASI NE AKDENİZ NE EGE, BURASI ERZURUM

Bayram tatili için gelen yerli ve yabancı turistler Erzurum’un Uzundere ilçesinde bulunan Tortum Baraj gölünde, jet ski sürmenin keyfini çıkardı.

21 Ağustos 2012 Salı 12:47
BURASI NE AKDENİZ NE EGE, BURASI ERZURUM
Tortum Baraj gölü, ilçede düzenlenen festivaller ve bayram tatilinin de etkisiyle bugünlerde ziyaretçi akınına uğruyor. Göl kenarında düzenlenen “Balıklı Köyü Göl Festivali”ne katılan yerli ve yabancı turistler biryandan da jet ski sürmenin keyfini yaşadılar.
Jet ski’ye binen vatandaş, “Jet ski kullanmak çok heyecanlı ve zevkli. Tortum Baraj gölünde çeşitli su aktivitelerinin yapılması gerekli. Erzurum sadece şehir merkezinden ibaret değil. Turizm açısından çok güzel mekan ve eserlerimiz var. Şehrin idarecileri, turizmcileri bu konuya duyarlı olmalı. Bu tarafta Tortum şelalesi, Tortum Gölü, kiliseler vesaire turistlerin ilgi odağı olan zengin bir turizm potansiyeli var. Bu güzergahın yolu öncelikle çok iyi olmalı. Özellikle yaz aylarında bayram tatillerinde yüzlerce gurbetçi buralara geliyor.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2012 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.