BURASI ERZURUM, HER YIL AYNI MANZARA

Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum’da her yer adeta buz tutarken inşaat halindeki 7 katlı apartmanın çatısından düşen kar ve buz kütleleri iki otomobili hurdaya çevirdi.

27 Aralık 2012 Perşembe 14:03
BURASI ERZURUM, HER YIL AYNI MANZARA
Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 28 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Sibirya yüksek basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkili oluyor.

Gece en düşük hava sıcaklıkları Kars'ta eksi 28, Ağrı'da eksi 26, Erzurum'da eksi 23, Ardahan'da eksi 16, Erzincan'da eksi 7 ve Iğdır'da eksi 5 derece olarak ölçüldü.

Aşırı soğuk hava nedeniyle Erzurum’da süs havuzunun yüzeyi yaklaşık 1 metre kalınlığında buz tabakasıyla kaplandı. Atatürk Üniversitesi öğrencilere donan havuz üzerinde yürüyerek, anı değerlendirdi.

Terminal Mahallesinde ise inşaat halindeki 7 katlı apartmanın çatısından düşen kar ve buz kütleleri iki otomobili pert etti. Cem Kuşoğlu ve Bülent Meral’a ait araçlar kullanılamaz hale geldi.

Araçlar çekiciyle servise çekildi.

Araç sahiplerinden Bülent Meral, “Burası Erzurum. Buz tehdidi kış boyunca var olan bir unsur. Çatıdan düşen buz kütlesi iki otomobilin üzerine düştü. Araçlar pert oldu” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.12.2012 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.