“BURASI DOST MECLİSİ, BURADA SİYASET OLMAZ”

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (ESAV) düzenlediği hemşeri gecesine konuk oldu.

26 Şubat 2013 Salı 12:23
“BURASI DOST MECLİSİ, BURADA SİYASET OLMAZ”
Her hafta farklı konuk ve birbirinden değişik programların yapıldığı geceye Akgül’ün yanı sıra Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. Mamak’ta 4 yılda yaptığı yatırımların özetini hemşerileriyle paylaşan Akgül, “Hemşericilik ortak paydada buluşmaktır. Burası dost meclisi, burada siyaset olmaz” diye konuştu. TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Semra Algül ve Erzurumlu sanatçı Ayaz Toprak’ın şarkılarıyla hemşerilerini coşturduğu gecede Erzurumlular yöresel kültürlerini sergiledi.

ESAV üyelerinin katılımı ile gerçekleşen gecenin konuğu olan Akgül, Mamak’a değer katan yatırımları hemşerilerine özetlerken, sivil toplum örgütlerinin de yönetim anlayışlarında her zaman önemli bir yeri olduğuna değindi. Belediyeciliği yalnızca yol, asfalt ve şehrin imarı olarak görmediklerini kaydeden Akgül, “Bizim vazifemiz şehirleri imar ederken halkın da gönlünü almaktır” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce de Akgül’ün örnek gösterilecek belediyecilik çalışmalarıyla hem Mamak’a hem de Ankara’ya katkı sağladığını kaydederek, “Başarılı hemşerilerimizle övünüyor, gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2013 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.