BULUTLAR: SÜRÜNEN BELEDİYEYİ AYAĞA KALDIRDIK

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar düzenlediği basın toplantısında görev yaptığı 3 yılı değerlendirdi.

31 Mayıs 2012 Perşembe 16:31
BULUTLAR: SÜRÜNEN BELEDİYEYİ AYAĞA KALDIRDIK
Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Bulutlar, 3 yıl önce devraldıkları belediyenin süründüğünü ifade ederek, “Belediyemiz sürünüyordu. önce ayağa kalktı, şimdi yürüyor. Yakında koşmaya başlayacağız” diye konuştu.
Görev geldikleri dönemde belediyenin ağır bir borç yükü altında olduğunu personelin geçmişe dönük 10 yıl öncesinden alacakları bulunduğunu anlatan Başkan Bulutlar, “Önce personel ve esnaf borçlarını temizleyerek belediyeye bir nefes aldırdık. Rutin hizmetlerle başladığımız belediyecilik hizmetlerinde bugün yatırım yapacak duruma geldik. 2012 yılı yaz sezonunda 15 milyon TL’lik bir bütçe ile yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Kentsel dönüşüm noktasında Harput mahallesinin ardından Palandöken Mahallesi ve Küme Evlerde 400 dönümlük alanda büyük bir çalışmaya imza attıklarını anlatan Başkan Bulutlar, belediye sınırları içerisinde bulunan bin 100 sokağın yüzde 70’lik bölümünde standartlara uygun asfalt çalışması yapıldığına dikkat çekti.
Yaz sezonu içerisinde ilçede bir kapalı spor salonu, bir kültür merkezi ve bir de hanımlar çarşısı projesini tamamlayarak hizmete sunmayı planladıklarını anlatan Bulutlar, bu süreçte yeşil alan çalışmasına da büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selam 2012-06-01 08:31:04

sizden sonra gelecek olan bld. bşk. da ölü belediyeyi ayağı kaldırdık diyecek. vah melmeketim vah.