BULUTLAR, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 01:46
BULUTLAR, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Palandöken Belediyesine ait Palandöken Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Belediye Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları belediye çalışanları katıldığ.

Başkan Bulutlar, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını fakat islam coğrafyasın da yaşanlara üzüldüğünü ifade etti. Bulutlar, "İlk bayramlaşmayı ailemizle yaptık. 6 yıldır bayramın ikinci gününde ise bayramlaşmayı ikinci ailemiz olan personelimizle yapıyoruz. Gerçekten güzel bir ortam. Belediyede güzel bir hava oldu" dedi.

Palandöken ilçesinde bayramın sorunsuz şekilde kutlanması için zabıta, temizlik ve Park Bahçeler ekiplerinin bayram boyunca fazla mesai yaptıklarını belirten Başkan Bulutlar, "Belediye olarak bayramlar da aldığımız tebirleri bu yılda uyguladık. Bazı birimlerimiz fazla mesai yapmasını sebebi sorunsuz bir bayram gecirmekti şükürler olsunki bir Ramazan Bayramın da sorunsuz geçirdik. Belediye olarak ramazan öncesi camilerimiz temizliği başta olmak üzere, ramazan süresince iftar sofralarımız doldu taştı, mobil iftar araçımız kimsesizlerin kimsesi oldu, belediyemizin ak masası ilçeyi tarıyarak dargelirli ailelere gıda dağıtımın gercekleştirdi, gıda imalatı yapan işletlemer sürekli denetim yapıldı. Ramazan süresince sessiz ve sükünet içerisinde ilçemize yakışır şekil de bir ramazan süreci geçirdik. Umarım bu bayram, dünya mazlumlarına bir kurtuluş olur. Başta Filistin, Suriye, Mısır ve Doğu Türkistan olmak üzere yeryüzünün bütün coğrafyasında düşman çizmesi altında ezilen kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olacak olan bir bayram olur” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2014 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.