BULUTLAR, NAMERDE KARŞI MEYDANLARI BOŞ BIRAKMADI

Palandöken Belediyesi, demokrasi nöbetlerine yine damgasını vurdu.

admin
admin
29 Temmuz 2016 Cuma 16:10
BULUTLAR, NAMERDE KARŞI MEYDANLARI BOŞ BIRAKMADI
Palandöken Belediyesi, demokrasi nöbetlerine yine damgasını vurdu. Belediye başkan yardımcılarının tamamı, meclis üyeleri, 15 birim müdürü ve bu birimlere bağlı tüm personel, önce uzun bir araç konvoyu oluşturdu, ardından Yakutiye Kent Meydanı'na çıkarma yaptı.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, demokrasi nöbeti tutan Erzurumlulara çorba ikram etti, bayanlara ise gül dağıttı. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da devam eden demokrasi nöbetlerine Palandöken Belediyesi damgasını vurdu. Demokrasi nöbetlerinin başladığı ilk günden itibaren tüm imkanlarını bu yönde seferber eden Palandöken Belediyesi, meydanları ay yıldızlı bayraklarla donatırken, demokrasi nöbetine katılan Dadaşları susuz da bırakmadı. Vatandaşlara günlerce bayrak ve su dağıtan Palandöken Belediyesi, demokrasi nöbetlerinin 14'üncü gününde yine göz doldurdu. Palandöken Belediyesi'nde görev yapan 5 belediye başkan yardımcısı, meclis üyeleri, 15 birim müdürü ve bu birimlere bağlı tüm personel, önce uzun bir araç konvoyu oluşturdu, ardından demokrasi nöbetinin tutulduğu Yakutiye Kent Meydanı'na toplu çıkarma yaptı.
BÖYLE BİR MİLLETİN KARŞISINDA BİZE ANCAK HİZMETKAR OLMAK DÜŞER
Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan stantlarda demokrasi nöbeti tutan Erzurum halkına sıcak çorba ikramında bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, demokrasi uğruna meydanlara akan bayanları da unutmadı. Nenehatun'un torunlarına elleriyle gül dağıtan Başkan Bulutlar, "Milli iradesine sahip çıkmak için gecesiyle gündüzüyle nöbet tutan kahraman analarımız ve bacılarımız, isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır" dedi. Başkan Orhan Bulutlar, "15 Temmuz'daki hain girişim şunu göstermiştir: Bu millet ferasetiyle, basiretiyle, kudret ve cesaretiyle dünyayı dahi dize getirecek güçtedir. Bu tarihleri kesinlikle altın harflerle yazacak ve milli irade uğruna sergilenen bu kahramanlık yıllar boyunca konuşulacaktır. Palandöken Belediyesi olarak bizler de fedakar ve cefakar hemşerilerimizin yanında olmak adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çünkü bu destanın kahramanı halktır, bu necip milletin ta kendisidir. Alkışlanması gereken de bu millettir, takdir edilmesi gereken de bu millettir, pak alınlarından öpülmesi gereken de yine bu millettir. Palandöken Belediye Başkanı olarak böyle bir milletin karşısında bize ancak hizmetkar olmak düşer. Biz de iman dolu göğüsler taşıyan bu halka hizmet etmenin mutluluğu ve memnuniyetini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN BULUTLAR HEP YANIMIZDA OLDU…
Öte yandan Palandöken Belediyesi'nin kurmuş olduğu stantlarda gece boyunca ve sabah namazına kadar binlerce demokrasi nöbetçisine sıcak çorba ikram edilirken, demokrasi nöbeti için meydanları dolduran Erzurumlulara binlerce teşekkür gül dağıtıldı. Vatandaşlar, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın demokrasi nöbetleri boyunca meydanı hiç yalnız bırakmadığının altını çizerek, "Başkanımıza müteşekkiriz. 15 Temmuz'dan bu yana hep yanımızda oldu, bizi bir an olsun yalnız bırakmadı. Bize moral verdi, güç verdi. Kendisiyle ve idarecisi olduğu Palandöken Belediyesi ile iftihar ediyoruz" diye konuştular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.