BULUTLAR, EVET İÇİN TAM SAHA ÇALIŞIYOR

Palandöken İlçesin de 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa için Referandum öncesi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye Meclis üyeleriyle ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

admin
admin
28 Mart 2017 Salı 01:06
BULUTLAR, EVET İÇİN TAM SAHA ÇALIŞIYOR

Yunus Emre Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşa neden ‘EVET’ denmesi gerektiğini tek tek anlatıyorlar. Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar ve beraberindeki heyeti, ilgi ile karşılayan vatandaşlar 16 Nisan da ülkemizin geleceği için ‘Evet’ diyeceklerini ifade ettiler. Yunus Emre mahallesinin referandumda tam destek olduğunu belirten Başkan Bulutlar,” 16 Nisan ülkemiz için çok önemli bir dönüşüm sağlayacak, sistem değişikliği sağlayacak. Türkiye’nin hem dünyada dik durmasını, ayakta durmasını bağımsız bir şekilde sağlayan önemli bir referandum seçimlerinden bir tanesi olacak. Bugün değerli Belediye Meclis Üyelerimizi ve teşkilat üyelerimizle birlikte Yunus Emre Mahallemizdeki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bugün itibariyle çok güzel verimli bir gün geçti. Vatandaşlarımız 16 Nisan konusunda çok duyarlı olduklarını gördük. Bizlerde bu referandum vesile ile vatandaşlarımızla bir kere daha birlik beraberlik içerisin de olduğumuzu tüm dosta düşmana gösterdik bire bir görüştük ve hasbihâl ettik. İnşallah bundan sonraki günlerde gece gündüz vatandaşlarımızı ziyaret ederek 16 Nisan’da bir daha dönüşü olmayan ve Türkiye’mizi inşallah büyük medeniyetlere taşıyan modern Türkiye’ye taşıyacağız. Türkiye’miz inşallah önüne koyduğu 2023 ve 2071’de hedeflerimize varacağız. Ben bu vesile ile bugün bizimle beraber referandum için dolaşan Belediye meclis üyelerimize ve teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.