BULUTLAR'DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BÜYÜK JEST

Yakutiye İlçesinde bulunan Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle Palandöken Belediyesi, İlçe de yapılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapımını üstlenerek sade bir törenle temeli atıldı.

admin
admin
09 Eylül 2016 Cuma 11:44
BULUTLAR'DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BÜYÜK JEST
Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde inşaatına başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temel atma törenine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve personel katıldı. Temel Atma töreni öncesi Palandöken Müftülüğü Suat Arslan Kuran Kursu Müdürü Arslan Yağan hoca tarafından yapılan dua sonrası kurban kesildi. Törenin açılış konuşmasını Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptı. Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binamız 4 kat, 1 bloktan oluşacak, yaklaşık bin 800 m2 kapalı bin metrekare açık alana sahip olacak. Şartnameye göre işin bitiş süresi 300 gün olup, ihale bedeli yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya mal olacak. Yüklenici Firmanın üstün gayret ve çalışmaları sonucunda daha kısa sürede tahmini 2017 yılı Haziran aylarında bitirileceği inancını taşımaktayım. İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası ilçemizin nüfusu, personel sayısı, polise intikal eden olay sayısı, ilçemizin büyüme hızı, güvenlik riskleri, değişen şartlar ve teşkilatın hızlı büyümesi göz önünde bulundurularak modern, vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca engelli vatandaşların ihtiyaçlarına göre gerekli düzenlemeler yapılmıştır” diye konuştu.
BULUTLAR, KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİNİN SONUCUDUR BU ESER
“Milletimizin bekası için göğsünü siper eden Emniyet Teşkilatımıza ne yapsak azdır” diyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Temellini attığımız bu İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yeni hizmet binası iki kurum arasındaki işbirliğini eseridir. Milletimizin huzurunu, güvenliğini sağlayan Kolluk Kuvvetlerimizin çağdaş, modernin ve günümüzün gerekesimler olan fiziki yapıları tamamlanmış hizmet binalarında daha sağlıklı görev yapacakları inancımız her zaman tam olmuştur. Bu nedenle temellini attığımız bu yeni ilçe emniyet hizmet binamız başta ülkemize, teşkilatımıza, milletlimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu vesile ile bu vatan uğuruna canlarını seve seve veren bütün şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyor ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza açıl şifalar, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.