BUCA HALK EĞİTİM GENÇLİK KULÜBÜ KURULDU

Eylül 2014 tarihinde Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan Sayın Murat Taşoğlu bu defa da farklı bir çalışmaya imza atıyor.

12 Mayıs 2015 Salı 13:09
BUCA HALK EĞİTİM GENÇLİK KULÜBÜ KURULDU
Eylül 2014 tarihinde Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan Sayın Murat Taşoğlu bu defa da farklı bir çalışmaya imza atıyor. 
Halk eğitim çalışmalarına son hızla devam eden Sayın Taşoğlu, diğer Halk Eğitim Merkezlerine de örnek olabilecek bir çalışma başlattı. Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibinin Türkiye Şampiyonu olmasının kendilerine verdiği özgüven ve cesaretle niçin kulüp çalışması da yapmıyoruz diye işe başlıyan sayın Taşoğu, Buca Halk Eğitim Gençlik kulübünü kurarak bir ilki gerçekleştirdi.
Yönetmeliklerin ilgili maddesine dayanarak hazırladıkları alt yapı çalışmasını kaymakam olurunu da alarak milli takım düzeyinde 15 branşta antrenörle anlaşma yaparak çalışmalara başlıyor. Önümüzdeki dönemde ise kulübün branş sayısını 18 branşa çıkarmayı planladığını dile getiridi.       
İzmir’de bu alanda faaliyet gösteren 1 tane kulüp olduğunu, kendilerinin ise 2.kulup olduklarını söyledi. Bu alanda yapacakları başarılı çalışmaların diğer halk eğitimlere de örnek olacağını, benzer faaliyette bulunan halk eğitimlerin sayısının hızla artacağını belirtiyor sayın müdürümüz.
Kulübün kuruluş amacının ise; “sokak çocuklarını, engellileri ve ailesi ekonomik sıkıntıda olan gençleri ailelerinin yanından alarak hem akademik, hem sportif başarılar kazandırmak, ülkemize ve topluma yararlı gençler yetiştirmek olduğunu söylüyor .”

Editör

Son Güncelleme: 12.05.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.