Bu seçim daha çok konuşulur!

Bu seçim daha çok konuşulur!

admin
admin
25 Şubat 2020 Salı 22:40
Bu seçim daha çok konuşulur!

Vedat REFAYELİ

Taa 3 aydır konuşuluyordu bir defa.

Yakından biliyorum, kıran kırana bir yarış olacağı gözleniyordu zaten.

İnanılmaz kulisler yapılıyordu.

İnşaat Mühendisleri, ilk defa Oda seçimleri için 3 ayrı listeyle yarışa girdi.

Nihayet, önceki gün Ünal Kıraç, Hayati Bilge ve Abdulkadir Orhan, 2 yıllığına İnşaat Mühendisleri Odası için listeleri ile birlikte seçime girdi.

Kuşkusuz daha önce bu odada başkanlık yapmış olan Ünal Kıraç’ın en büyük avantajı üyeleri yakından tanıyor olması, Abdulkadir Orhan’ın da kabul edelim ki Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ın kardeşi olmasıydı.

Direkt olmasa dahi bu seçimde belediye başkanının kardeşinin kazanmasında dolaylı rolü oldu.

Çevre illerden de ilk defa çok sayıda inşaat mühendisi üyenin gelip oy kullandığı seçim, Abdulkadir Orhan’ın zaferiyle sonuçlanırken, mağduru eski başkanlardan Ünal Kıraç oldu.

Hayati Bilge, ilk defa girdiği bu yarışta kendisi oy çokluğuyla 7 kişilik yönetime girmeyi başarırken, ekibi liste dışı kaldı, bu onun için buruk sevinç yaşattı.

Bir defa seçimin üzerinden saatler geçmiş olmasına rağmen halen daha şehirde konuşulması, genel seçim havasını yansıttı.

Özellikle seçimle ilgili serzenişte bulunan ve bu konuda söyleyecek bir hayli sözü olan Hayati Bilge tarafından bakıldığında daha çok konuşulacağa da benziyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.