BU HABERE ÇOK GÜLECEKSİNİZ

Erzurum’da annesinin kıyafetlerinin giyerek caddede dolaşan genç, canlı bomba şüphesiyle polisi alarma geçirdi. Gözaltına alınan gencin iddiayı kaybetmesi üzerine kadın kıyafeti giyindiği anlaşıldı.

01 Haziran 2012 Cuma 15:21
BU HABERE ÇOK GÜLECEKSİNİZ
Arkadaşlarıyla kız ayarlama iddiasına giren 19 yaşındaki Soner C., bahsi kaybedince annesinin eteğini ve başörtüsünü giyinerek vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde gezmeye başladı. Kadın haline bürünmüş gencin yüzünden erkek olduğunu anlayan vatandaşlar, canlı bomba endişesiyle durumu hemen polise bildirdiler. Bunun üzerine resmi ve terörle mücadele ekipleri seferber oldu. Kadın kıyafeti giyen genci ETSO karşısında alan polis ekipleri, inceleme yaptı. Üzerinden annesinin kimliği çıkan Soner C. ise, neye uğradığını şaşırdı. Üzerindeki kadın elbiselerini çıkaran genç, gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Gürcükapı Polis Merkezi’ne götürüldü. Soner C., İHA kamerasına gülerek, “Rezil oldum. İddiaya girdim. Onun için de bu elbiseleri giyinip dolaşıyordum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2012 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.