Böyle müdür dostlar başına!

Böyle müdür dostlar başına!

admin
admin
06 Kasım 2019 Çarşamba 00:47
Böyle müdür dostlar başına!

Vedat REFAYELİ

Yaklaşık 2 yıldır PUSULA’nın 1.sayfasında yayınladığımız karikatürlerden bazılarının yeraldığı sergiyi, Cuma günü düzenlenen bir törenle MNG AVM’de açtık.

Bugün sona erecek olan sergide, şehrin gündeminde yeralan konuları içeren karikatürler, izleyenlerden beğeni topladı.

İHA ve TRT Haber dahil bir çok gazete, dergi ve haber sitelerinde yayınlanan serginin açılışına katılanlardan birisi de İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’du.

Kaygusuz, sergide, Erzurum’un ülke genelindeki eğitim durumunun halini gösteren karikatüre kızacağı yerde tam tersi bir tutum sergileyerek hoşgörü kültürüne katkı sağlayacağına inandığım cümleleri kurması benim için çok anlamlıydı.

***

İHA Bölge Müdürü arkadaşımız Ayhan Türkez ile hem de o karikatürün önünde poz verirken şunları söylüyordu: 'Belki eleştirisel olarak ağır bir eleştiriydi ama yanlış da değildi. Eğitimin geldiği noktanın ifadesi bakımından doğru bir anlatımdır. Biz, Mili Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimin kalitesini artırmak için geceli-gündüzlü bir çalışma içine girdik. İnşallah Erzurum’un eğitim grafiğini düzgün hale getireceğiz. Eğer bir yanlışlık varsa sadece benim değil taktir edersiniz camiadaki hepimizin olmalı. Alınmadım, tam tersi bu karikatür bizi daha iyisini yapmaya sevketti. Ben bu karikatürü öğretmenlerimize gösteriyorum ve gelin hep beraber buradaki yanlışı düzeltelim diyorum!’’

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.