BORSA “KALİTE” EGİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik destek programı kapsamında, Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ( ABİGEM)’in ortaklaşa düzenlediği Kalite ve kurumsallaşma eğitimi programını başarı ile tamamladı.

24 Mayıs 2012 Perşembe 13:05
BORSA “KALİTE” EGİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
Erzurum Ticaret Borsası konferans salonunda, Kalite ve Kurumsallaşma eğitimini organize eden ve Kurumsallaşma eğitimi alanında katılımcı personele kurumsallaşma, yönetim ve kalite sistemleri hakkında ABİGEM Erzurum Direktörü Prof.Dr. Osman Demirdöğen tarafından iki günlük seminer verildi.
(ABİGEM) Erzurum Direktörü Prof.Dr. Osman Demirdöğen’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Kurumların kurumsallaşması, yönetim ve kalite sistemleri üzerine Borsa Personeline eğitim verildi. Katılımdan memnun olduklarını dile getiren Prof.Dr. Demirdöğen “Borsa Personelinin Seminere gösterdiği katılımdan çok mutlu olduk” Borsa Personelinin iş potansiyelini çok beğendiğini belirtti..
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ,Borsa personeline kurumsallaşma, yönetim ve kalite sistemleri konusunda eğitim semineri verildiğini, toplam Kalite Yönetimi anlayışıyla, misyon ve politikalarını sürekli iyileştirme ve gözden geçirmeyi kendilerine ilke edindiklerini, Bilginin hızlı ve esnek kullanımı doğrultusunda kurumun, teknolojik altyapısını geliştirmeyi, Kurumun hizmet kalitesinin en önemli unsuru ve aynası olan çalışanların, eğitimi, istihdamı, maddi ve manevi tatminini sağlamayı, Kalitenin bir maliyet değil, karlı bir yatırım olduğunun bilincinde olarak, sahip olduğumuz kalite anlayışıyla, kamuya , diğer kuruluşlara ve üyelerimize örnek teşkil etmeyi öngördüklerini belirtti.
Öte yandan Başkan Hınıslıoğlu, Borsa binasında düzenlenen törenle Kurum personeline sertifikalarını verdi.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2012 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.