BORNOVA ERZURUMLULAR DERNEĞİ ÇİFTLİKTE BULUŞTU

Bornova Erzurumlular Derneği hafta sonu dernek yönetim kurulu üyesi Levent Koç’un çiftliğinde bir araya geldi.

10 Kasım 2015 Salı 10:22
BORNOVA ERZURUMLULAR DERNEĞİ ÇİFTLİKTE BULUŞTU
Bornova Erzurumlular Derneği hafta sonu dernek yönetim kurulu üyesi Levent Koç’un çiftliğinde bir araya geldi.
Pınarbaşı Tepeköy’de Levent Koç’un çiftliğinde toplanan yönetim ve aileleri kaynaşma fırsatı buldular.
Dernek Başkanı Sinan Gültekin, “Levent Koç’un nazik davetine yönetim olarak teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca bundan sonra bu gibi organizasyonlarla daha çok bir araya gelmeyi hedefliyoruz. İzmir’de ilk defa STK olarak Mahalle teşkilatlanması planlayarak hayata geçireceğiz. Yönetimimiz çok verimli çalışıyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Çiftlikteki toplantıya, Ege Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Genel Başkan Yardımcısı Mikail Aslan, Ak parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, Başkan yardımcılarından Tevfik Aguş, Cengiz Baştürk, dernek yönetiminden Taner Kılıç, Yunus Diler, Mine Akkuş, Levent Koç, Barış Bayniş, Güven Emsam, İkram Aydemir, Aliye Kahraman, Şerafettin Bayniş, Alparslan Cindilli ve daha birçok davetli katıldı.
Sıcak bir ortamda geçen toplantıda semaver çayı ve mangal ziyafetiyle hasret giderildi.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2015 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.