Bize böyle gelin!

Bize böyle gelin!

admin
admin
01 Mayıs 2019 Çarşamba 11:46
Bize böyle gelin!

Vedat REFAYELİ

Belki istihdam sağlayacak bir yatırım değil ama şu son zamanlarda bayağı bir trafik sıkışıklığının yaşandığı Çat yolunun 3’er şeride çıkarılması, bana göre baba yatırımlardandır.

Daha düne kadar sakin bir karayolu iken bugün araç trafiğinin yoğunlaştığı Çat yolunun iyileştirilmesi projesi, inanıyorum ki Erzurum’da yaşayan herkese çok iyi gelecektir. Büyükşehir Belediyesi’nin teklifi üzerine bu yol için proje hazırlayan ve çalışmaya da koyulan Karayolları, ulaşımda büyük bir rahatlamaya imza atacağa benziyor.

Bu yolun iyileştirilmesi iyi oluyor, çünkü artık mevcut haliyle o yük kaldırılamıyordu. SSK kavşağından başlayıp Bölge Eğitim Hastanesi önüne kadar geçen yol karşılıklı olarak 3’er şeride dönecek olması yarın olası kazalarının da önünü kesecek ki, bundan iyisi Şam’da kayısı! İnşallah ülke olarak yaşanan ekonomik sıkıntılar yıl sonunda bitmesi planlanan yol çalışmasını aksatmaz.

Çat yolunda gittiği yolun doğru yol olduğuna inandığımız Karayollarını, böyle bir çalışmadan ötürü kutluyor, projenin bir an önce gerçekleşmesi için de takipçi olan Büyükşehir Belediyesi’ne kocaman bir ‘’bravo’’ diyoruz!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumçat Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.