BİZ ÇÖZÜM SÜRECİNİ DESTEKLEMİYORUZ. BEN ÜÇ KURŞUN YEMİŞ BİR GAZİYİM

Akil İnsanlar Doğu Anadolu Bölgesi Heyeti üyeleri, Erzurum’daki çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda gergin anlar yaşandı.

31 Mayıs 2013 Cuma 17:22
BİZ ÇÖZÜM SÜRECİNİ DESTEKLEMİYORUZ. BEN ÜÇ KURŞUN YEMİŞ BİR GAZİYİM
Müceldiği Konağı’nda düzenlenen toplantıda heyet başkanı Can Paker’in açılış konuşmasının ardından katılımcı sivil toplum örgütlerinin çözüm sürecine ilişkin görüşleri soruldu.

Erzurum Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Mesci’nin barış sürecini desteklediği yönündeki konuşması salonda gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu. Mesci’nin konuşması sonrasında ayağı kalkan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, “Sen kendi adına konuş. Destekliyorsan bunu kendi adına söyle. Biz çözüm sürecini desteklemiyoruz. Ben üç kurşun yemiş bir gaziyim” dedi.

Bu sırada heyetten Mahmut Arslan, salondaki görevlilerden Akgül’ün salondan çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine Akgül, “Sen kimsin beni attırıyosun, alnını karışlarım” diyerek tepki gösterdi.

Uzun süre devam eden gerginlik, görevlilerin müdahalesi ile yatıştırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2013 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.