Bir yılda 135 milyon metrekare alan dezenfekte edildi

Erzurum'da son bir yılda 135 milyon metrekare açık ve kapalı alan dezenfekte edildi

admin
admin
06 Nisan 2021 Salı 07:22
Bir yılda 135 milyon metrekare alan dezenfekte edildi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında son bir yılda 135 milyon metrekare açık ve kapalı alanı dezenfekte ettiklerini bildirdi.

Sekmen, yazılı açıklamasında, salgınla mücadele kapsamında dezenfektan ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Caddeler, ana ve ara arterler başta olmak üzere kamuya açık alan ve iş yerlerinin görevlilerce titizlikle temizlendiğini ifade eden Sekmen, şunları kaydetti:

"Salgınla mücadele kapsamında bir yıl içinde kentte 60 milyon metrekare kapalı, 75 milyon metrekare de açık alanı dezenfekte ettik. Mücadelemizden ödün vermediğimiz sürece inşallah salgın illetini tüm kurallara uyarak yeneceğiz. Bununla birlikte maske, temizlik ve mesafe kurallarına da harfiyen riayet edeceğiz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.