BİR KAN BİR FİDAN KAMPANYASI

Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ının yaptığı protokol gereği Erzurum’da kan bağısında bulunan 28 bin 200 adet kan bağışçısı adına 28 bin 200 adet fidan toprakla buluşturuldu.

08 Kasım 2014 Cumartesi 10:00
BİR KAN BİR FİDAN KAMPANYASI
Bilkent okulları Genel Müdürlüğünün tahsis ettiği arazi üzerinde Polis Okulu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi, Türk Kızılay’ı ve Bilkent lisesinin katılımıyla kan bağışçıları adına fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Fidan dikim programına Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya Beyazlı, İşletme Müdürü Mehmet Kaya, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Alper Çimen, Bilkent Okulları Genel Müdürü Mr Swetz, Polis Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ve öğrencileri katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 08.11.2014 10:01
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBir KanBir Fidan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.