BİR DADAŞ’I DAHA YEDİLER

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Erzurumlu hemşehrimiz Abdullah Kutlu görevden alındı. Kutlu’dan boşalan Genel Müdürlük koltuğuna yardımcısı A. Namık Bostancı oturdu.

17 Eylül 2014 Çarşamba 00:32
BİR DADAŞ’I DAHA YEDİLER
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu'nun 16 Eylül 2014 tarihinde yaptığı toplantıda Genel Müdür Yardımcısı A. Namık Bostancı, Tarım Kredi Kooperatiflerinin yeni Genel Müdürü oldu.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu'nun 16 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında görev değişimi yapıldı.
Abdullah Kutlu'nun ayrılmasıyla boşalan Genel Müdürlük görevine Genel Müdür Yardımcısı A. Namık Bostancı getirildi. Bostancı, Merkez Birliğinde gerçekleştirilen törenle Genel Müdür Kutlu'dan görevi devraldı. Genel Müdür A. Namık Bostancı, hizmetlerinden dolayı Abdullah Kutlu'ya teşekkür etti.
Törende Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcıları Veli Çelebi, Hüsamettin Gülhan ve Sefa Çağlayan da hazır bulundu.

ABDULLAH KUTLU'DAN VEDA MESAJI...
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevinden ayrılışının ardından Abdullah Kutlu, bir mesaj yayınladı.
Kutlu'nun mesajı şöyle:
Tarım Kredi ailesinin çok değerli mensupları,
Uzun yıllardır kurumun bütün kademelerinde çalıştıktan sonra, üç yılı aşkın bir süredir de Genel Müdürlük yaptığım kurumumuzdan bugün itibariyle kendi irademle ayrılıyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde çok önemli işlere birlikte imza attık. Finans sorununun çözülmesi başta olmak üzere, ikrazatta, satışlarda ve tahsilâtta rekorlar kırdık.
Tarım Kredi Kooperatifleri bugün ülkemizin en prestijli kurumlarından biri haline gelmiştir.
Bu süreçte yanımda olan, kurum için ter döken, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak adına mücadele eden, elleri nasırlı Türk çiftçisinin menfaati için çalışan başta Kooperatifçi arkadaşlarıma, Bölge ve Merkez Birliği çalışanlarına, Tüm Şirket çalışanlarına, Kooperatif, Bölge ve Merkez Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine ve burada zikredemediğim herkese çok teşekkür ederim.
Hamdolsun Allah (c.c.) tüm yalan, iftira, şantaj ve tehditlere rağmen alnımın akıyla bu kurumdan ayrılmayı nasip etti.
Genel Müdürlük görevinden ayrılıyorum ama sizlerden asla. Gönlüm hep sizlerle birlikte olacak, çalışma hayatımız boyunca hepimize çok şeyler kazandıran Tarım Krediye her fırsatta katkı vermeye devam edeceğim.
Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum.
Allah’a emanet olunuz.

Editör

Son Güncelleme: 18.09.2014 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.