Bir atama hikayesi!

Bir atama hikayesi!

admin
admin
10 Ekim 2017 Salı 12:53
Bir atama hikayesi!

Vedat REFAYELİ

Doğru, yalan, bilemiyorum artık. Birinci ağızdan duyduğum hikaye şöyle: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başta MNG AVM MALL’ın açılışı olmak üzere bir dizi proğrama katılmak üzere Erzurum’a gelmiştir.

Tam açılışın gerçekleşeceği dakikalarda Erdoğan, yanındaki idarecilere döner ve ‘’Bu projenin iki mimarı vardı. Biri Ahmet Küçükler, diğeri Abiş Hopikoğlu. Burada değiller mi?’’diye sorar. Orada olmadığını öğrenen ve bu duruma hem üzülen hem de bozulan Erdoğan, ikisinin de aynı zamanda açılışa davet edilmediğini öğrendiğinde iyice şok olur.

Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Ankara’da, MNG’nin CEO’su Abiş Hopikoğlu da yurtdışındadır. Yapılan büyük bir eksikliktir ve artık yapacak bir şey yoktur! Ve o iki önemli ismin olmamasına rağmen o açılış gerçekleşir ama bu bir yerde, Küçükler’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na Hukuk Müşavirliği’ni garanti eder!

Zira o ana kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda henüz onanmayan Küçükler’in Hukuk Müşavirliği ataması Cumhurbaşkanının talimatı ile onanır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.