BİNGÖL’DE ZİNCİRLEME KAZA 16 YARALI

Bingöl-Elazığ karayolu Kurudere mevkiinde yolcu otobüsü, tır, minibüs ve pikap birbirine girdi. Kazada 16 kişi yaralandı.

06 Aralık 2012 Perşembe 09:09
BİNGÖL’DE ZİNCİRLEME KAZA 16 YARALI

Bingöl-Elazığ karayolu Kurudere Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, yolcu otobüsü, tır, minibüs ve pikap birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre, Manisa'dan Muş’a gitmekte olan Menderes Gülşahin idaresindeki 06 AT 1502 Yeşil Muş Ovası firmasına ait yolcu otobüsü, zincir takmak için yolun karşı şeridinde bekleyen Hüseyin Saya yönetimdeki 38 ZN 547 plakalı Tır’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile geriye doğru kayan tır bu kez arkasında seyir halindeki Murat Kaya idaresindeki 12 AL 409 plakalı minibüse çarptı. O esnada seyir halinde bulunan Osman Özdemir yönetimdeki 61 KJ 121 plakalı pikap ise kaza yapan araçlardan kaçmaya çalışırken şarampole uçtu. Dört aracın birbirine girdiği kazanın ardından çok sayıda ambulans aracı ile ve polis ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazada yaralanan Kazım Yıldız, Abdurrahman Bağator, Ercan Şahin, Hasan Ali Şahin, Şehriban Topman, Büşra Tucel, Menderes Gülşahin (otobüs şoförü) Abubekir Geray, Zakir Çetin, Medeni Geray, Fayık Akman, Halil İbrahim Balıkçı, Nihayet Gören, Osman Özdemir (pikap sürücüsü), Hüseyin Saya (TIR şoförü) ve Murat Kaya (minibüs yoförü) Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan otobüs sürücüsü Menderes Gülşahin’in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaklaşık 2 saat boyunca kaza nedeniyle kapalı bulunan karayolu, araçların iş makineleri ile çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2012 09:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.