Bilmem kim ‘aferin’ diyecek?

Bilmem kim ‘aferin’ diyecek?

admin
admin
18 Haziran 2019 Salı 22:02
Bilmem kim ‘aferin’ diyecek?

Vedat REFAYELİ

Farklı tarzı ile Palandöken’de iz bırakan bir belediye başkanıydı Orhan Bulutlar.

İki dönem görev yaptığı belediyede rutin ilerin dışında merkez olmak üzere köylerde yaptığı taziye evleri, yol asfaltı, yeşil alanlar ve sayısız parklar ile farkındalık oluşturdu.

Açıkçası Palandöken’e ilk belediye başkanı olduğunda kimse onun 10 yıllık süre içerisinde o performansı göstereceğini beklemiyordu. O tüm ezberleri bozmuş, cevval bir belediye başkanı olmuştu. Her görüşmemizde bir şeyin altını çizerdi hep. Borcumuz yok derdi.

Ve bunu da bir övünç meselesi olarak değerlendirirdi. Ama bugün bakıyorum, en çok borcu olan belediyelerden biri de Bulutlar’ın Muhammet Sunar’a bıraktığı Palandöken Belediyesi.

Son zamanlarda yeni başkan Sunar’ın belediye borçlarından yana bayağı bir yakındığını gözlemliyor, doğrusu buna da şaşıyoruz. Şu an için ne kadar borç falan var bilmiyorum ama bildiğim eski başkan Bulutlar’ın şu akıllı Nikah Sarayı işine girmemesiydi!

25 Milyon lirayı bulan bir harcama ile Nikah Sarayı yapma işine niye girdi, halen daha anlamış değilim.

Eğer ‘prestij proje’ olarak sunulan o proje işine kalkışmasaydı belki de bugün gerçekten borçsuz tek belediye olacaktı Palandöken Belediyesi.

Belki yarın hizmete girdiğinde kiralama veya satış halinde o harcanan miktar bir şekilde amorti edilir, bilemem ama bildiğim, o bina hizmete açılsa dahi Orhan Bulutlar’a kimsenin ‘Aferin’ demeyeceğidir.

Adım kadar eminim buna. Ve ben de şahsen her fırsatta da dile getirmiştim başkana, böyle bir yatırıma hiç gerek yoktu.

Nokta!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.