BİLECİK’TEKİ DADAŞLAR ŞENLİKTE BULUŞTU

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bahar şenliği düzenlendi.

admin
admin
28 Mayıs 2016 Cumartesi 18:38
BİLECİK’TEKİ DADAŞLAR ŞENLİKTE BULUŞTU
Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bahar şenliği düzenlendi. 
Bu sene 6’ncısaı düzenlenen “Geleneksel Bahar ŞenlikleriBilecik Çakırpınar Köyü piknik alanında gerçekleşti. Bilecik’te ve çevre illerde yaşayan Erzurumlular yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, Erzurum yöresine ait oyun havaları oynanması izleyicileri mest etti.
“BİLECİK’TE YAŞAYAN 8 BİN 500 ERZURUMLU HEMŞEHRİMİZ VAR”
Dernek olarak başlattıkları ve bu sene 6’ncısını düzenledikleri “Geleneksel Bahar Şenlikleri” kapsamında katılım yüksek olduğunu anlatan Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, “Dün Bilecik’imizin Fethi'nin 717’nci yıl dönümünü hep birlikte kutladık. Bugün de güzel bahar gününde Bilecikli ve Erzurumlu hemşehrilerimizle bir arada olduk. Böyle günler insanların kaynaşmasını bir arada olmasını, mutluluğuna ortak olmasına vesile olan günlerdir. Temennimiz bunu n daha ileriye daha güzel günlere götürülmesi amacında. 260 tane dernek üyemiz var, hizmetlerimiz devam edecek. Bilecik’te yaşayan 8 bin 500 Erzurumlu hemşehrimiz var. Bilecik’in sesi gür çıkan, devletinin, milletinin yanında olan sivil toplum kuruluşuyuz. Bunu da dernek üyelerimizin ve Bilecik halkından aldığımız güçle yerine getiriyoruz. Yönetim kurulunda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir daha ki seneye buluşmak üzere Allah razı olsun herkesten” dedi.
Şenliklerde, Erzurum yöresine ait Cağ Kebabı ve pilav ikramı yapıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.