BELEDİYELERİN ÖRNEK DAYANIŞMASI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmaları el birliğiyle sürdürüyor.

01 Temmuz 2011 Cuma 12:05
BELEDİYELERİN ÖRNEK DAYANIŞMASI
Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’nde sürdürülen çalışmada belediyelerin sergilediği örnek dayanışma vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
Cadde’nin kaldırım yenileme ve bordür çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılırken, Aziziye Belediyesi tarafından temin edilen 400 bin TL tutarındaki, süs elması, süs eriği, katalpa ve çınar yapraklı dut ağaçları da dikilerek caddeye çağdaş bir görünüm kazandırılıyor.

İLÇENİN ÇEHRESİ ELBİRLİĞİYLE DEĞİŞYOR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma ve yardımlaşma içerisinde ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki sorumluluk bölgelerinde önemli çalışmalar yaptığının altını çizen Başkan Cengiz, “Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi ile Ilıca Aziziye Caddesi’nin asfaltları geçtiğimiz yıl yapıldı. Bu sezon başında Milli Egemenlik Caddesi’nin kaldırımlarına başlandı ve büyük mesafe alındı. Kaldırım yenilenirken, hibe olarak temin ettiğimiz süs elması, süs eriği, katalpa ve çınar yapraklı dut ağaçlarıyla bu çalışmalara destek veriyoruz. Gerçekten Dadaşkent’in ana caddesine el birliğiyle çağdaş bir görünüm kazandırıyoruz.” diye konuştu.
Başkan Cengiz, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e ilçe halkı adına teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.