BAYRAKLI’DAKİ DADAŞLAR, BELEDİYE BAŞKANI'NA SAHİP ÇIKTI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde faaliyet gösteren Erzurum Dernekleri, makam aracı kurşunlanan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a sahip çıktılar.

10 Eylül 2013 Salı 23:05
BAYRAKLI’DAKİ DADAŞLAR, BELEDİYE BAŞKANI'NA SAHİP ÇIKTI
Taner KILIÇ/İZMİR

Ortak bir açıklama yapan Palandöken Derneği, İzmir Erzurum İlini Sevenler Derneği, Bayraklı Erzurumlular Derneği, Bayraklı Oltulular Derneği, Olurlular Derneği, Çatlılar Derneği, Şenkayalılar Derneği, Aşkale Topalçavuş Köyü Derneği, Şenkaya Yeşilkaya Köyü Derneği Başkanları, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sıkılan kurşunlama olayını kınıyoruz. Bizler belediye başkanımızı destekliyoruz ve bu olayı gerçekleştirenleri şiddetler kınıyoruz. Bayraklı Belediye Başkanımızın arkasındayız, destekçisiyiz." dediler.
Dernek Başkanları, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtarılışının 91. yılını kutlayarak, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını vurguladılar. Başkanlar, Erzurum derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde her zaman ortak kararların altına imza atarak dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydettiler.
Dernek Başkanları, önümüzdeki günlerde İzmir'de Erzurum gecesi organize ederek, İbrahim Erkal'in de konser vereceği bir şölen organize edeceklerini de sözlerine eklediler.
BAYRAKLI BELEDİLE BAŞKANI'NIN ARACI KURŞUNLANMIŞTI
İzmir'in Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın aracı kurşunlandı. Karabağ'ın, Altınyol 1606 Sokak'taki evinin önünde park halinde bulunan ve yedek makam aracı olarak kullanılan 35 HK 496 plakalı araca, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından ateş edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerinin incelemesinde araca 4 merminin isabet ettiği tespit edildi. Evin çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan önce herhangi bir tehdit almadığını söyledi. Kamera kayıtlarını polis ekibiyle paylaştığını aktaran Karabağ, olayı gerçekleştirenlerin yakalanmasını istediklerini kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.