BAYRAKLI'DA NARMAN COŞKUSU

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum'un Narman ilçesinin düşman işgalinden 95'inci kurtuluş yılı etkinliklerine katıldı.

24 Mart 2013 Pazar 14:21
BAYRAKLI'DA NARMAN COŞKUSU
Başkan Karabağ, "Türkiye'nin Erzurumlu duruşuna ihtiyacı var. Bayraklı'dan Erzurum'a kardeşlik köprüsü kurarak, örnek olacağız" dedi. 

Erzurum'un Narmanlar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı kutlandı. Bu kapsamda düzenlenen Erzurum Narmanlar Derneği'nin kahvaltısına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'da katıldı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Karabağ, Erzurumlulara büyük önem verdiğini belirterek, Erzurumluların milliyetçilik duyguları ve hassasiyetiyle, dik duruşlarının Türkiye'ye örnek olması gerektiğini ifade etti.

TÜRKİYE'NİN SİZE İHTİYACI VAR

Erzurumlulara ve Erzurum derneklerine verdiği önemi vurgulayarak, imkanlar dahilinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da destek ve yardımların süreceğini söyleyen Başkan Karabağ, "Türkiye'nin Erzurumlu duruşuna ihtiyacı var. İster oy versinler, ister vermesinler biz gücümüz yettiğince desteklerimizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin Erzurum'a ve Erzurumlulara ihtiyacı var. Bayraklı'dan Erzurum'a kardeşlik köprüsü kuracağız. Birlik ve dayanışma örneği göstereceğiz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Ege Bölgesi Narmanlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ise; Erzurum'un Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olduğunu vurgulayarak, birlik ve dayanışma mesajları verdiği konuşmasında Erzurum'un ve kültürünün yaşaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getirdi. Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı'ndaki kahvaltının ardından akşam saatlerinde Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen etkiliğe de katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaptığı kısa konuşmada büyük alkış aldı. Erzurumluların yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanlarının, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de hazır bulunduğu geceye AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ'da katıldı. "Ev alma komşu al" sözünün Erzurum'a has güzel bir örnek olabileceğine işaret eden Dağ, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Etkinlikte Erzurum yöresine ait halk oyunları ekibinin folklör gösterisi geceye renk kattı. Başkan Karabağ'a destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2013 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.