BAYRAKLI ERZURUM DERNEKLER BİRLİĞİNE YENİ YÖNETİM

İzmir'in Bayraklı ilçesinde faaliyet gösteren Erzurum Dernekler Birliği, yeni yönetimini belirledi.

16 Aralık 2014 Salı 11:06
BAYRAKLI ERZURUM DERNEKLER BİRLİĞİNE YENİ YÖNETİM
Erzurum Dernekler Birliği, dokuz derneğin tek çatı altında toplanması kararı alınmasının ardından yeni yönetimini belirledi. Dernekler birliğine yeniden seçilen Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, Bayraklı Dernekler Birliğine seçildiği için dernek üyelerine teşekkür etti. Erdem, "Birliğimizin amacı, Bayraklı’da sesimizi daha iyi duyurmak,temsil yetkisine layık olmak hemşehrilerimize aş, iş, ekmek felsefesi ile çalışacağımızı, mağduriyetlerine ortak olmak ve Bayraklı’da ki Erzurumlulara daha iyi hizmet için yola çıktık" diye konuştu.

Öte yandan, birliğe katılan derneklerin isimleri ise şöyle; 

Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, İzmir Erzurum Tortumlular Derneği Başkanı Yasin Aksu, Ege Bölgesi Hasankaleliler Dernek Başkanı Hulisi Başaran, Hınıs Kongur Köyü Dernek Başkanı Cemalettin Şan, Bayraklı Tortumlular Dernek Başkanı Sinan Parmaksız, Bayraklı Erzurumlular Dernek Başkanı Veysel Turgut, Erzurum Karayazılılar Derneği Başkanı Sıddık Çalık, Hınıs Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ali Uçar, Ege Erzurum Kültür ve Musiki Derneği Başkanı Fahrettin İlbeyi. 

Editör

Son Güncelleme: 16.12.2014 11:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIzmirBayraklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.