BAYBURT ÜNİVERSİTESİ'NİN REKTÖRÜ BELLİ OLDU

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından vekaleten Bayburt Üniversitesi rektörlüğüne atanan İlahiyatçı Prof.Dr.Selçuk Coşkun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atandı.

07 Mart 2013 Perşembe 00:15
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ'NİN REKTÖRÜ BELLİ OLDU
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak'ın vefatıyla boşalan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü için 25 Şubat 2013'de yapılan rektörlük seçiminde belirlenen altı aday YÖK'e sunulmuştu.
Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından vekaleten Bayburt Üniversitesi rektörlüğüne atanan İlahiyatçı Prof. Dr. Selçuk Coşkun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atandı.
 
Bayburt Üniversitesi'nde 24 Şubat'ta gerçekleştirilen seçimde 14 oy ile ilk sırada yer alan Coşkun, YÖK tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ikinci sıradan sunulmuştu.
Cumhurbaşkanına seçimde 9 oy alan Prof. Dr. Ömer Çomaklı YÖK tarafından birinci sırada sunulmuştu.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2013 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahad 2013-03-07 14:45:01

vedat refahiyeli kına yaksın prof.dr. ömer çomaklı atanmadı bayburtlular birleşti cumhurun başına atattırmadılar sen kına yak erzurumun kontrolünde olan bir üniversite daha gitti sen kına yak hiç sevmesen bile bir erzurumlu olarak destek versen ne olurdu sayın refahiyeli