BAŞSAVCI KUŞ, KARTAL SAVCISI OLDU

Erzurum Başsavcısı iken 1.5 ay önce Balıkesir'e verilen Sinan Kuş, göreve başlayacağı ilk gün başka bir yere atandığının haberini aldı.

09 Temmuz 2011 Cumartesi 13:55
BAŞSAVCI KUŞ, KARTAL SAVCISI OLDU
Erzurum'daki uygulamalarıyla dikkatleri üzerine toplayan eski Başsavcı Sinan Kuş, tenzili rutbeye tabi tutuldu. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Erzurum Başsavcısı Sinan Kuş, Balıkesir'deki görevine başladığı gün İstanbul Kartal'a düz Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Kuş'un yerine ise Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nin atandığı öğrenildi.
HSYK, Dönemin Erzurum Başsavcısı, Balıkesir Başsavcısı Sinan Kuş ise Kartal’a düz savcı olarak atandı. HSYK tarafından hazırlanan yaz kararnamesiyle Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu Balıkesir'e atanırken, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş ise İstanbul Kartal'a düz savcı olarak atandı. Atama kararını öğrenen, eski Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş'un, şok yaşadığı öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mümtaz ateş 2016-06-12 23:15:17

sayın savcı beyi 1996 yılından beri tanırım afyon dinar cumhuriyet başsavcısı iken ben şahsi düşüncem böğle değerli devlet görevlileri layık olduğu yerde kalmalı idi