Başsavcı İnal’dan Başkan Bulutlar’a veda ziyareti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Halil İnal veda ziyaretleri kapsamanda Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamın da ziyaret etti.

admin
admin
31 Temmuz 2018 Salı 23:40
Başsavcı İnal’dan Başkan Bulutlar’a veda ziyareti

Yeni görev yeri olan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlamadan önce Erzurum’da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başsavcı İnal,” İklimi soğuk fakat insan sıcak bir şehirde görev yapmanı huzuru içerisindeyim. Görev sürem içerisinde Erzurum’da güzel ve kalıcı dostluklar kurduk. Buradan ayrılmamız buradaki dostluklarımızı ve güzel anlarımızı unutacak değiliz elbette sık sık bu güzel şehrimize gelip gideceğiz. Bugün veda ziyaretlerimiz kapsamında Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutları ziyaret ettik, bu vesile ile tüm Erzurumlu hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise “Değerli Başsavcımız Halil İnal’da Erzurum’da başarılı çalışmalara imza attı. Devletimiz ve milletimiz adına önemli görevlerde bulundu. Her şeyden önce değerli başsavcımıza hizmetleri için, devlet ve millete hizmet noktasında sergilediği üstün gayretler için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha güzel görevlerde aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum. Bundan sonraki yeni görevinde Başsavcımız İnal’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Bulutlar, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atan İnal’a Oltu taşı tesbih hediye etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.